Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، در پی تهاجم ارتش بعث عراق به ایران و هجوم آن‌ها به داخل شهر‌های کشور، موجب شد تا ارتش و نیرو‌های داوطلب مردمی برای دفاع از خاک کشور به جبهه‌های غرب و جنوب غرب اعزام شوند. دروازه غربی کشور که یکی از نزدیک‌ترین راه‌های دسترسی به پایتخت محسوب می‌شود، از هجوم نیرو‌های عراقی در امان نماند و شهر‌های قصر شیرین،  پل ذهاب و مناطق مشرف به آنجا در تصرف نیرو‌های عراقی درآمد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این موضوع باعث شد تا چند گروه از بچه‌های تهران که بیشتر آن‌ها هم دانشجو بودند، در همان روز‌های ابتدایی جنگ برای دفاع از میهن به مناطق غربی کشور بروند که یکی از آنها، شهید حسین صفری بود.

شهید حاج حسین صفری متولد ۱۳۴۰ در تهران محله خزانه بخارایی بود. در زمان بچگی به شغل باقلوا فروشی مشغول و بعد از ظهر‌ها به مدرسه می‌رفت. او دارای سه بردار و یک خواهر است که شهید حسین صفری فرزند ارشد خانواده بود.

شهید صفری ورزشکار بود و تا دروازه‌بانی تیم پاس هم پیش رفت. در دوره مدرسه وارد رشته فنی و حرفه‌ای شد. در آن زمان، اوج گیری انقلاب شروع شده بود .او با خواندن کتاب حکومت اسلامی حضرت امام، به نوعی خودش را با انقلاب عجین کرد و  مدتی مسئولیت محافظ حضرت امام، شهید بهشتی، شهید رجایی و دیگر شخصیت‌ها بر عهده داشت تا اینکه جنگ شروع و او اعزام شد.

شهید حسین صفری سال ۱۳۶۰ در بازی دراز به دلیل انفجار چند مین در جنگ بینایی خود را از دست داد همچنین دو پا از زیر زانو و بیشتر سینه او را ترکش فراگرفت. او از نیروهای موسوم به دستمال سرخ‎ها و از یاران سردار شهید محمد بروجردی و شهید علی‌اصغر وصالی بود.

این شهید به دلیل آسیب زیادی که در جنگ دید، قادر به ادامه تحصیل در رشته فنی نبود و به رشته علوم انسانی تغییر رشته داد. شهید حسین صفری در یک سال، چهار مقطع تحصیلی را گذراند و در دانشگاه تهران پذیرفته شد. او پس از جنگ به ورزش شنا و گلوبال نابینایان هم مشغول به کار بود.

وی پس از جنگ با وجود درصد بالای جانبازی ترجیح داد به جای استراحت، دوباره به میدان جهاد وارد شود و در این راستا  به عنوان مشاور فرمانده سپاه در امور ایثارگران مشغول به کار شد. او فعالیت‌ها و مسئولیت‌های مختلفی مانند مدافع اصلی حقوق ایثارگران، رئیس هیات مدیره شبکه ملی ایثارگران و مشاور امور ایثارگران رئیس سازمان برنامه و بودجه را در اختیار داشت.

این جانباز ۷۰ درصد، حدود یک سال و نیم در کشور آلمان زندگی کرد و شهید حسین صفری بیان می‌کرد، احترامی که آلمانی‌ها برای سربازان خود قائل هستند، ما ایرانی‌ها یک صدم آن را انجام نمی‌دهیم. شهید صفری در یکی از خاطرات خود گفت که من بازِ نشسته هستم، چون تا زمانی که نفس می‌آید بنده در صحنه حضور دارم.

سرانجام این سردار جانباز روز گذشته به یاران شهید خود پیوست.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شهید حسین صفری پیام تسلیت بنیاد شهید شهید حسین صفری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۳۶۶۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واگذاری زمین به خانوارهای ایثارگر در آذربایجان شرقی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی همزمان با سفر وزیر راه و شهرسازی به آذربایجان شرقی و با حضور سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران استان و سرپرست شرکت مادر تخصصی عمران شهر‌های جدید ایران ۵۹ قطعه زمین به ۱۷۷ خانوار ایثارگر آذربایجان شرقی واگذار شد.

 در این مراسم که در فرهنگسرای هشت بهشت شهر جدید سهند برگزار شد به صورت نمادین چند فقره از قرارداد‌های واگذاری قطعات مسکونی در این شهر  اهدا شد.
 
سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی در  آیین واگذاری این زمین‌ها گفت: در این مرحله به ۱۷۷ ایثارگر مشمول ماده ۷ قانون جامع خدمات رسانی مسکن زمین واگذار شد و طبق توافقی که با شرکت عمران شهر جدید سهند صورت گرفته پس از انجام فرآیند اداری در مراحل آتی ۴۲۳ نفر از ایثارگران واجد شرایط نیز صاحب زمین برای ساخت مسکن خواهند شد.
 
 سلمانی افزود: به غیر از این توافق که حاصل یک اقدام ابتکاری در سطح استان بود مصوبه پنجمین جلسه کارگروه مسکن ایثارگران در تاریخ بیست و دوم آبان ۱۴۰۲ با امضای معاون محترم رئیس جمهور و ریاست عالی بنیاد شهید و امور ایثارگران و مدیرعامل وقت شرکت مادر تخصصی عمران شهر‌های جدید ایران مقرر داشته که در اجرایی شدن مفاد ماده ۷ قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران شرکت عمران شهر جدید سهند زمین مسکونی ۷ هزار نفر از ایثارگران واجد شرایطِ آذربایجان شرقی را واگذار کند که بنیاد شهید استان پیگیر تحقق این مصوبه در اسرع وقت است.
 
وی یادآوری کرد: حدود ۲۵۰۰ ایثارگر ساکن در آذربایجان شرقی در اولویت نخست واگذاری مسکن قرار دارند و بیش از ۵۵۰۰ ایثارگر استان در اولویت‌های بعدی واگذاری مسکن در آذربایجان شرقی هستند.
 
سلمانی یادآوری کرد: در سنوات گذشته مجموعاً نزدیک به ۵۰۰ نفر از ایثارگران مشمول ماده ۷ قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران در آذربایجان شرقی صاحب مسکن شدند و امیدواریم با همکاری مناسب ادارات و مجموعه‌های تابعه وزارت راه و شهرسازی در استان تامین مسکن همه ایثارگران واجد شرایط استان تحقق یابد.
 
سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی افزود: قانون تکلیف تامین زمین برای مسکن جامعه ایثارگران را بر عهده وزارت راه و شهرسازی قرار داده است و بنیاد شهید تحقق این تکلیف قانونی را با جدیت دنبال می‌کند.

دیگر خبرها

  • صعود سراسری به ارتفاعات «بازی‌دراز» به تعویق افتاد
  • خانواده‌های شهدا پشتوانه‌های اصلی نظام هستند
  • پدر شهید محمد ملکپور آسمانی شد
  • اعزام ۳ هزار زائر از استان همدان در قالب کاروان راهیان نور
  • گلزار شهدا یک فرصت برای کار فرهنگی است
  • آسمانی شدن پدر شهید در نقنه
  • روزگار متفاوت زنان اراکی
  • آسمانی شدن پدر شهید در تالش
  • واگذاری زمین به ۱۷۷ خانوار ایثارگر آذربایجان شرقی
  • واگذاری زمین به خانوارهای ایثارگر در آذربایجان شرقی